برنامه مسابقات
پرورش اندام و بادی کلاسیک
29آبان93-بازیهای ساحلی آسیا
24آبان93- جهاني پرورش اندام
23مرداد93- قهرمانی کشور سنندج
16مرداد93- قهرمانی استان تهران
30خرداد93- آسیایی پرورش اندام
جدیدترین گالری تصاویر
مسابقات
قهرمانی استان تهران- مرداد 93
قهرمانی استان تهران- بهمن 92
قهرمانی استان تهران- شهریور92
قهرمانی کشور ساری - بهمن 91
قهرمانی استان تهران - بهمن 91
جدیدترین فیلم های بدنسازی
تمرینات پا فیل هیث
تمرینات سرشانه شان رودن
فیل هیث در مسترالمپیا ۲۰۱۳
عباسپور در مسترالمپیا ۲۰۱۳
ذات پرور جهانی 2012
Bodybuilding Anatomy
دانلود رایگان
پیوندهای سایت
فدراسیون پرورش اندام
پایگاه خبری ورزش و جوانان
کمیته ملی المپیک
فدراسیون پرورش اندام آسیا
فدراسیون جهاني پرورش اندام
آمار
بیست و ششم آذر 1391
مصاحبه اختصاصی با مهدی ارزشمند، شگفتی ساز مسابقات بادی کلاسیک قهرمانی جهان + عکس
شگفتی ساز مسابقات جهانی تایلند، مهدی ارزشمند بود که در اولین حضور در تیم ملی بادی کلاسیک موفق به کسب تنها مدال طلای کاروان ایران در مسابقات بادی کلاسیک شد. ارزشمند که در این دسته قدی، محمد علامه زاده مدال آورترین چهره بادی کلاسیک ایران، را در کنار خود می دید توانست با پشت سر گذاشتن همه شرکت کنندگان، درنهایت به مدال طلای جهان در دسته قدی 170 سانتی متر دست یابد و حتی بر محمد علامه زاده نیز غلبه نماید و شگفتی بیافریند. به این بهانه مصاحبه ای با ایشان انجام داده که توجه شما را به آن جلب می نماییم : سوال 1 : لطفاً خود را بطور کامل معرفی نمایید؟ و بگویید از چه زمانی به این رشته ورزشی می پردارید؟ به نام خدا ، مهدی ارزشمند هستم ، ساکن شهرستان جهرم ، متولد 1363 ، مهندس برق ومخابرات و در حال حاضر بعنوان مربی رسمی فدراسیون در پایگاه قهرمانی جهرم مشغول به فعالیت می باشم . بنده این رشته ورزشی را از سال 1384 شروع کردم و از سال 1386 تا کنون بطور مستمر و حرفه ای ورزش پر مشقت بدنسازی را ادامه داده ام.
سوال 2 : از انتخاب خود جهت اعزام به مسابقات جهانی در پی شرکت در مسابقات کشوری مشهد چه احساسی داشتی؟ احساس خوشحالی همراه با اضطراب ، خوشحالی از اینکه به تیم ملی دعوت شده بودم و اضطراب از این جهت که زمان بسیار کمی جهت آماده سازی تا اولین اردوی بازبینی تیم ملی داشتم چرا که بعد از مسابقات مشهد هیچ اعلام رسمی به ما نشد که به تیم ملی دعوت شده ایم و کلاً اعزام تیم ملی بادی کلاسیک به مسابقات جهانی تایلند در هاله ای از ابهام بود و بعد از تماس تلفنی آقای هاشمی، من تنها 60 ساعت تا اولین بازبینی زمان داشتم که در آن موقع من 85 کیلوگرم وزن داشتم و 15 روز گذشته اش را بدون تمرین به سر می بردم. سوال 3 : از شرایط اردوها راضی بودی؟ شرایط اردو خیلی خوب و خالی از هرگونه دغدغه ی خاطر بود . وجود مربیان باتجربه باعث می شد که در روزهای پایانی رژیم با نیروی بیشتری تمرین کنیم و در بعضی مواقع مثل یک یار تمرینی مطمئن در کنار ما بودند و به ما روحیه می دادند. سوال 4 : حضور در کنار علامه زاده باتجربه در اردو و در مسابقات جهانی چطور بود؟ حضور ایشان باعث می شد که من تمریناتم را جدی تر دنبال کنم و همچنین روحیه ی جنگندگی من را بالا برد.
سوال 5 : از سطح مسابقه و کم و کیف آن برایمان بگو؟ مسابقات در سطح بالایی برگزار شد .همچنین حضور کشور های اروپایی باعث رونق بیشتر و شلوغ تر شدن این دوره از مسابقات شده بود بطوریکه در دسته ما 15 نفر شرکت کننده وجود داشت که اکثر آنان از قهرمانان سالهای گذشته این دسته بودند. قهرمانانی چون علامه زاده از کشور خودمان ، مایک مالزیایی که از قهرمان و مربی با تجربه ای چون عبدالصمد سازلی بهره می برد. سوال 6 : از شرایط آماده سازی و برنامه ریزیت های برای کسب این موفقیت و کسب مدال طلای بادی کلاسیک جهان بگو؟ بنده از ابتدای تابستان امسال به همراه برادرم محمد ابراهیم، با یک برنامه ریزی منظم و حرفه ای تمرینات خود را آغاز کردیم بطوریکه در طول دوران آماده سازی از نوین ترین شیوه های تمرینی و همچنین از جدیدترین علوم تغذیه ی بدنسازی استفاده کردیم در ابتدا هدف اصلی ما کسب مدال طلای ایران و راهیابی به تیم ملی بود و پس از تحقق یافتن این مهم ، خود را برای کسب مدال در رقابت های جهانی آماده کردیم که متاسفانه برادرم به دلیل نداشتن کارت پایان خدمت نتوانست به حضورش در اردوی تیم ملی ادامه دهد.
سوال 7 : نحوه برگزاری مسابقه و نوع داوری آن چگونه بود و چه تفاوتهایی با مسابقات داخلی داشت؟ اولین چیزی که در نحوه برگزاری مسابقات به چشم می آمد نظم بسیار بالا و احترام فوق العاده زیادی بود که به ورزشکاران گذاشته می شد. مسابقات در 2 دوره مقدماتی و فینال برگزار می شد که مقدماتی در صبح انجام شد و فینال همراه با فیگور های اختیاری در عصر. جالب اینکه فیگور های اختیاری از اهمیت ویژه ای برخوردار بود در صورتی که در ایران مسابقات در 1 دور برگزار می شود و جای هیچ جبران اشتباهی برای ورزشکار وجود ندارد و فیگور های اختیاری کلاً جنبه ی تشریفاتی دارد. دید داوری در مسابقات جهانی کاملا حرفه ای بود و فقط بدن های کلاسیک به دور فینال راه می یافتند و به آناتومی بدن ، زیبایی و کشیدگی عضلات توجه بسیاری می شد و بدن هایی که فاکتورهای بادی بیلدینگی داشتند دیس کالیفه می شدند ولی در ایران معیارهای انتخاب نفرات برتر همان بادی بیلدینگ در محدوده قد و وزن می باشد. سوال 8 : احساس خود را در لحظه پخش سرود ملی ایران پس از کسب مدال طلا بیان کن؟ در آن لحظه احساس غرور وصف ناپذیری داشتم بطوریکه اشک در چشمانم حلقه زده بود، این لحظه برای هر قهرمان ایرانی فراموش نشدنی است.
سوال 9 : اهداف و آرزوهای خود را در این رشته ورزشی بیان کن؟ با توجه به اینکه بادی کلاسیک به مسابقات مستر المپیا راه پیدا کرده است، امیدوارم با لطفی که خداوند متعال به من دارد بتوانم قهرمانی این مسابقات را از آن خود کنم. سوال 10 : برنامه های آینده ات چه خواهد بود؟ آماده سازی برای مسابقات آسیایی و جهانی سال آینده و همچنین تلاش در جهت ارتقا رشته بادی کلاسیک در ایران سوال 11 : مدالت را به چه کسی تقدیم می کنی؟ ابتدا به پدرم که متاسفانه در بین ما نیستند که امیدوارم با این مدال روح ایشان را شاد کرده باشم و همچنین به تمامی بدن های کلاسیکی که به خاطر دید بادی بیلدینگی داوران نتوانستند مدال آور باشند. سوال 12 : صحبت پایانی شما ؟ ضمن تشکر از خانواده ام به ویژه مادرم و مربیان با تجربه ای چون هوشنگ جوانمردی و بیت الله عباسپور و همچنین مربیان تیم ملی آقایان نصیری، نعمتی، دین محمدی، اکبر زاده و پناهی کمال تشکر را دارم که بنده را در کسب این موفقیت یاری رساندند و در آخر از شما و هفته نامه پر مخاطبتان و همچنین تمامی دوستان و آشنایان و مسئولان شهر کمال تشکر را دارم.
تماس با ما
|
عضویت
|
فیلم های بدنسازی
|
مسابقات
|
داوران
|
باشگاه های بدنسازی
|
قهرمانان
|
اخبار
|
صفحه اصلی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت برای بانک اطلاعات پرورش اندام ایران محفوظ است
Copyright © 2010 All rights reserved.